I november 2015 släppte vi singeln Merry Christmas, med två jullåtar. Samtidigt släppte vi en CD med singelspåren - samt åtta bonuslåtar: några nya och några populära från slutsålda skivor.

Green Christmas
Härlig "wacka-wacka" gitarr av Stefan! Vi tillförde så mycket julkänsla som möjlgt och det speglas inte minst i solopartierna. Låtens titel är förstås en passsning till både Bing Crosby (White Chritmas) och Elvis Presly (Blue Christmas) men samtidigt berör Green Christmas ett aktuellt och viktigt ämne: Vi måste tänka grönt.

Merry Christmas, Baby
En klassiker, som bl.a. självaste Elvis Presley och Chuck Berry försökt sig på. När vi ger oss på en sådan klassiker, finns det bara en sak att göra: skala bort de kända arrangemangen och bygga nytt utifrån låtens inneboende identitet. Resultatet här blev en skön bluesanstruken boogie-woogie.

Hip Hop
Låttexten är skriven av Håkan Landsberg, som spelade saxofon på skivan Unkool&Proud, och låten handlar delvis om att termen Hip Hop faktiskt hade en betydelse innan den gav namn till en musikgenre. Det var utgångspunkten för denna låt och resultatet är en riktig rockabillyurladdning!

Drimking Wine Spo-Dee-O-Dee
Efter alla år och flera album är det dags för vad många frågat efter: En Jerry Lee Lewis-låt!

You're The One
En av våra mest populära låtar någonsin, med Karin Johansson på sång! Från slutsålda Evil Times.

I Aint Mad At You
Från Evil Times - vildare pianosolo är svårare att hitta!

Send Me Some Loving
En ”unkoolifierad” låt. Ett annat angreppssätt än vad Little Richard använt för denna låt. Här en tung, svängig blues med instrumentala insatser på hög nivå.

Let The Good Times Roll
En annan klassiker! Men inte den klassiker många tror, utan detta är en "klassiker" med samma namn som den mer kända klassikern. Hursomhelst en kul låt och ett kul arrangemang!

Jello Sal
För första gången på CD, men ingen överraskning för er som följt bandet live senaste åren, hörs här basisten Fredric Bergström sjunga och han gör en förträfflig insats!

Honey, Merry Christmas
Den här är nära 15 år gammal faktiskt - tidigare utgiven på en sedan länge slutsåld julskiva (All I Want For Christmas) med amerikanska band. Det var på tiden att damma av den och introducera den för en bredare publik!

Läs också Pause'n'Rewind, Right To Rumble, Evil Times och Unkool&Proud